Intèrprets: Albert grinyó, Anna garcia i Cristina Bosch

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de les concentracions per reclamar l’alliberament dels polítics catalans empresonats que es van fer ahir a les places dels ajuntaments. També s’informa de que la montblanquina Anna Lafebre ha estat escollida representant de les comarques de Tarragona, la regió 4, de l’Assemblea Nacional Catalana i formarà part del secretariat nacional i de que els carrers de Montblanc s’han omplert de llibres, autors i literatura aquest cap de setmana amb la segona edició de la Vila del Llibre. Es parla també de que el Vi fa Sang, que se celebrarà del 6 al 8 d’abril, s’ha donat a conèixer al públic de la demarcació amb la presentació del recull de relats criminals Assassins del Camp i de que l’acte de lliurament dels Premis Baldiri Reixac d’aquest 2018 no se celebrarà a l’Espluga de Francolí.