Els carrers de l’Espluga s’ompliran de motos aquest dissabte al migdia amb motiu de la ruta Eutiches Book que congregarà uns 330 participants. Concretament, l’aturada serà a la plaça Montserrat Canals on es podran veure totes les motos.

L’activitat que passarà per l’Espluga és una proposta turística a dues rodes que arriba per primera vegada a les comarques de la Costa Daurada i l’interior de Catalunya. El recorregut de la ruta és d’uns 600 quilòmetres que comencen a l’Hospitalet de l’Infant i acaben a Vandellòs i consta de 6 punts de pas, un d’aquests és l’Espluga on també aprofitaran per dinar al Pavelló del Casal.

Els participants de l’activitat, 10 dones i 322 homes, desconeixen quins són els punts que visitaran, ja que han de seguir les direccions i indicacions que els marca el road book. Aquest itinerari ha estat elaborat pel motorista de Vimbodí i Poblet, Fernando Gil, que ha participat en nombroses proves esportives, com per exemple el Ral·li Dakar.

La proposta Eutiches Book compta amb la implicació de prop d’una setantena de persones a l’organització. El trajecte comença dissabte a les 7 del matí, tot i que els participants ja des d’aquest divendres es concentren a l’Hospitalet de l’Infant per formalitzar les inscripcions i rebre la informació necessària per completar la ruta.