L’Espluga encetarà aquest cap de setmana la tercera edició del cicle de conferències esportives que enguany girarà entorn l’alimentació de l’esportista. L’Auditori Carulla Font tornarà a ser l’escenari d’aquestes xerrades gratuïtes que se celebraran els dies 24 de març i 14 d’abril a les 7 del vespre. 

La proposta, impulsada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament, anirà a càrrec d’Elena Vidal, coach en nutrició integrativa, que oferirà dues conferències per ensenyar a preparar begudes i barretes energètiques. La primera entrega porta per títol “Hidratació en l’esportista, begudes energètiques”, mentre que la segona se centrarà en les barretes energètiques.

La regidora d’esports de l’Espluga, Erika Soriano, ha explicat a l’Espluga FM Ràdio que les xerrades s’adrecen als esportistes, però també al públic en general. Soriano assegura que l’objectiu del cicle de conferències és apropar l’esport a la població en general, per això les temàtiques han estat cada any diferents, i se celebren abans de l’arribada del bon temps per tal d’atreure més espectadors.

ENTREVISTA a Erika Soriano sobre el tercer cicle de conferències esportives