Per segon any consecutiu, el periodista i actor espluguí, Xavier Lozano, encarna el personatge de Jesús a la Passió de Cervera. Aquest diumenge, Lozano ha participat en la primera representació de la temporada.

L’espluguí comparteix el personatge amb el cerverí Xavier Juan, qui ha interpretat Jesús en els darrers 19 anys. La nova temporada ha arrancat amb decorats restaurats i amb canvis en la direcció de l’espectacle. Aquesta vegada Lozano no ha estat l’únic espluguí en participar-hi, ja que Núria Giné i Josep Dachs hi han pres part com a figurants.

Lozano: “És espectacular com el mateix espectacle et transforma”

ÀUDIO: Sensacions de Xavier Lozano en acabar la primera representació

Per Xavier Lozano, encetar les representacions d’aquest 2018 ha estat un privilegi, però també un repte perquè, assegura, és el dia en què hi ha més nervis. El de la Conca afronta el segon any a la Passió amb bones sensacions i incrementant el nombre de representacions, ja que se’l podrà tornar a veure al capdavant de la història sagrada el 24 de març a les 4 de la tarda i del 8 d’abril a les 10 del matí.

La Passió de Cervera fa més de 500 anys que es representa i l’espectacle implica a unes 300 persones. A més a més, la representació teatral va ser declarada d’Interès Públic des del 1969 i es desenvolupa en un escenari amb 40 metres de boca (el més gran d’Espanya i el tercer d’Europa).