La montblanquina Anna Lafebre ha estat escollida representant de les comarques de Tarragona, la regió 4, de l’Assemblea Nacional Catalana i formarà part del secretariat nacional. L’entitat engega nova etapa, ara amb Elisenda Palizeu al capdavant, després de les eleccions celebrades aquest cap de setmana.

Anna Lafebre, que en els darrers dos anys ha estat la coordinadora de l’ANC a la Conca de Barberà, representarà el Camp de Tarragona conjuntament amb la canongina Neus Cerdà i el fins ara coordinador local de la ciutat de Tarragona Carles Xavier Gómez. Lafebre ha hagut d’abandonar les seves responsabilitats a la secció comarcal, tot i que les exercirà provisionalment fins que no hi hagi substituts.

Tot i això, el Camp de Tarragona per pes en el secretariat de l’ANC, ja que cap dels 4 candidats nacionals tarragonins han aconseguit els vots suficients per ser escollits entre els 25 nous membres. Aquest fet propiciarà que les comarques del Camp de Tarragona no tindran representació a totes les grans comissions de treball de l’entitat.  Els socis de l’Assemblea Nacional Catalana han votat aquest cap de setmana a les eleccions del secretariat nacional de l’ANC de forma presencial o bé telemàtica.