L’Agrupació d’Armats de l’Espluga de Francolí ha estat una de les colles convidades en la Trobada d’Armats de les Comarques Meridionals celebrada aquest diumenge a Riudoms. L’esdeveniment va reunir prop d’un miler de participants de 20 grups diferents.

Des de l’Espluga hi van assistir una trentena de membres de l’agrupació que van desfilar pels carrers de la localitat del Baix Camp. L’alcalde de l’Espluga, David Rovira, va ser l’encarregat de penjar la cinta de la trobada d’enguany al estendard dels espluguins. Com és habitual, els Armats de Montblanc també van ser una de les colles participants de la trobada.

A més a més de les colles de la Conca, la resta d’agrupacions participants van ser les de Reus, Pla de Santa Maria,  Riudecols, Arboç, Mont-roig del Camp, Valls, Constantí, Flix, El Vendrell, La Selva del Camp, La Pobla de Mafumet, Montbrió del Camp, Manresa, Juneda, Alcover, Les Borges Blanques, Bellpuig, Vilallonga del Camp i Riudoms.