Tertúlia del diumenge 18 de març de 2018 (Foto: Jofre Majoral)
Tertúlia del diumenge 18 de març de 2018 (Foto: Jofre Majoral)

A la Tertúlia d’aquest diumenge 18 de març del 2018 hem parlat sobre l’encariment del projecte del túnel del Coll de Lilla, sobre el cens d’habitatges aïllats a l’Espluga i les queixes dels veïns, de la proposta de carril peatonal fins les Masies; també de la recollida d’escombraries porta a porta i dels locals d’oci nocturn als nuclis urbans. Finalment hem acabat parlant del Camp de gespa artificial de l’Espluga que es començarà a construir aquest estiu.

Moderada per Xavier Lozano. Tertulians: Cosme Garrell, Francesc Sánchez i Miquel Hernández. Realització: Jofre Majoral

Vols ser tertulià? Envia un mail a info@esplugafmradio.cat o escriu el següent formulari: https://goo.gl/forms/NoNVhATalyXcVjD53