Intèrprets: Albert Grinyó, Gerard Bosch i Josep Ardila

Descarrega’l

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de les següents notícies: La plaça Major de Montblanc va ser l’escenari aquest divendres 16 de març d’un acte multitudinari de rebuig als presos polítics que va comptar amb l’assistència de personalitat destacades, com ara la del conseller Josep Rull i la del vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro; Montblanc ja és capital de la sardana 2018 des d’aquest dissabte; El montblanquí Ivan Besora és, des del passat cap de setmana, nou president d’Adifolk, l’associació per a la difusió del folklore de Catalunya; El programa de Televisió Espanyola, “España Directo”, va dedicar aquest passat dimecres un espai sobre els atractius turístics i culturals de l’Espluga de Francolí; El director de l‘Alberg Jaume I de l’Espluga, Maurici Ribé, va fer una crida a les autoritats locals perquè facin realitat un carril peatonal que connecti el nucli de Les Masies amb l’Espluga de Francolí; En cultura, Coneixerem el cartell i la programació de la 4a edició del Festival “El vi fa Sang” i parlarem de la 2a edició de La Vila de Llibre de Montblanc.