L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, CoopCamp, ha organitzat una xerrada sobre el funcionament de les cooperatives i els mecanismes per crear-ne una de nova. L’activitat és gratuita i se celebrarà el pròxim dimecres 21 de març de 9 a dos quarts d’onze del matí a l’edifici de Concactiva a Montblanc.

La conferència porta per títol “Què són les cooperatives de treball? Com les creem?” i anirà a càrrec d’Annaïs Sastre, membre de la Secretaria Tècnica de l’Ateneu CoopCamp. La trobada dirigida a persones emprenedores explicarà el funcionament de les cooperatives i els seus avantatges, així com els valors d’aquest tipus d’organitzacions. A més a més, també es detallaran els passos per crear una nova cooperativa i quina és la regulació que les regeix.

CoopCamp s’integra dins del projecte dels Ateneus Cooperatius, promogut des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Des del gener del 2017, l’ateneu del Camp de Tarragona ha fet tasques d’assessorament i de formació, d’una banda, i de diagnosi i divulgació, de l’altra.