En l’Informatiu d’avui destaquem que l’aplicació IMAGINEEN permet veure alguns punts de l’Espluga tal i com eren al voltant del segle XIV. Es tracta d’un servei gratuït de la mateixa empresa que es va encarregar dels audiovisuals de la Ruta Templera i Hospitalera de l’Espluga. En parlem amb el regidor de Turisme, Jordi Torre, que ens explica que aquesta proposta és compatible amb la Ruta Templera perquè és una mostra del que s’hi pot veure i pot servir de reclam per a futurs visitants. També recordem que aquest dimecres l’Espluga va aparèixer al programa España Directo de Televisió Espanyola. D’altra banda, expliquem diverses conferències que se celebraran aquests dies a la Conca i, finalment, coneixem amb Eva Bonet la iniciativa per als infants que el Casal de l’Espluga impulsa aquesta setmana.