“James Bond i el cas del congrés de les nacions” és el títol de la proposta de Setmana Santa que impulsa el Casal de l’Espluga per als infants i joves amb la combinació d’anglès i esport.

Per segon any consecutiu, la iniciativa s’estructura al voltant d’una temàtica que enguany protagonitzarà el personatge de ficció de les novel·les de Fleming, James Bond. Les jornades se celebraran del 26 al 29 de març i estan coordinades per les empreses locals Centre de Benestar i Baker Street Language. Adreçades a infants i joves de 5 als 15 anys, planteja l’aprenentatge de la llengua anglesa amb la diversió i l’esport. 

Les inscripcions es podran fer fins al 21 de març a les oficines del Casal de l’Espluga i el preu per als quatre dies és de 50 euros. També s’hi pot participar en dies concrets per un preu diari de 15 euros i també s’ofereix servei d’acollida.

ENTREVISTA a Eva Bones, secretària del Casal de l’Espluga: