Una caseta de camp ubicada a la zona del Molí de Guasch de l’Espluga de Francolí s’ha incendiat aquest vespre de dijous com a conseqüència d’un possible foc mal apagat de restes de poda.

L’incendi s’hauria iniciat aproximadament de les 9 del vespre a l’interior d’una caseta ubicada a pocs metres del carrer de Molí de Guasch, als afores del municipi. Els primers a assistir-hi han estat els voluntaris de l’ADF de l’Espluga i els Vigilants Municipals, mentre que més tard hi ha treballat una dotació dels Bombers de la Generalitat, una dels Mossos d’Esquadra i el camió de bombers del municipi. L’incendi s’ha donat per extingit al voltant de les 22.50 h. La casa aïllada, d’uns 20 metres quadrats plena d’estris i mobles vells, va cremar totalment.

Segons ha pogut saber l’Espluga FM Ràdio, una espurna de restes de poda mal apagades podria ser la causa de l’incedi. La guspira hauria entrat a l’interior de la barraca a causa del vent d’aquesta tarda.