El programa de Televisió Espanyola, “España en directo”, oferirà aquest dimarts al vespre un espai sobre els atractius turístics i culturals de l’Espluga. 

A partir de dos quarts de 8 del vespre, el programa de La 1 emetrà un reportatge de l’Espluga de Francolí en què, amb imatges i entrevistes, s’exposarà la tradició de la forja de Cal Biel i es visitarà la Ruta Templera i Hospitalera, la Cova de la Font Major i la Fassina Balanyà. A més a més, també es farà una connexió en directe amb la fàbrica de carquinyolis de la Pastisseria Cobo per conèixer el procés d’elaboració del dolç típic de l’Espluga.

El programa “España en directo” es pot veure tot l’Estat espanyol de dilluns a divendres de 19.20 fins a les 20.30 del vespre. El format va aparèixer per primera vegada a la Televisió Espanyola l’any 2015 i s’ha emès en tres etapes interrompudes.