La Universitat Oberta de Catalunya habilitarà el pròxim dimecres 21 de març un espai per a gestions administratives a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ubicat al carrer Sant Josep de Montblanc.

De 4 a 6 de la tarda, els estudiants de la UOC residents a la Conca de Barberà podran sol·licitar informació sobre gestions acadèmiques, demanar l’acarament i compulsa de documentació i la recollida de títols universitaris o d’idiomes. També es podrà entregar documentació d’accés per a nous cursos o, per exemple, conèixer l’oferta formativa de la universitat.

El Consell Comarcal de la Conca i la UOC mantenen un conveni de col·laboració des de fa més d’una dècada i, per això, la seu del Consell també presta el servei de retorn de llibres en préstec i s’han organitzat activitats divulgatives al Punt UOC de la Conca. Durant el primer semestre del curs 2017-2018 la UOC compta amb un total de 98 alumnes matriculats de la Conca de Barberà.