Intèrprets: Montse Bosch, Filo Farré, Maurici Ribé, Ester Trullols i Assumpta Benaiges. Tècnic: Gerard Bosch

Descarrega’l

Avui parlem de l’ALBERG JAUME I, situat a Les Masies de l’Espluga de Francolí, dels aspectes i serveis educatius que s’hi poden trobar. És un edifici amb molta història que és bonica de conèixer i, que en l’actualitat, depèn de la GENERALITAT DE CATALUNYA i el comparteixen diferents DEPARTAMENTS amb els seus convenis respectius.

Coneixem el seu valor? Sabem quins projectes educatius, mediambientals, turístics i d’oci ofereixen? Sabem quantes persones hi passen al llarg de l’any? Quins són els seus objectius? Les seves activitats a qui van dirigides? Com hi podem participar i conèixer millor?

Convidem els responsables dels tres departaments: el director de l’Alberg Jaume I, Maurici Ribé; la directora del Paratge Natural de Poblet (PNIN), Ester Trullols, i la directora del Camp d’Aprenentatge dels Monestirs del Cister (CdA), Assumpta Benaiges, que ens ens conviden a gaudir dels seus serveis.