L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha completat aquestes setmanes l’obra de millora de l’àrea de lleure del Gorg on s’hi ha instal·lat una nova barana, ja que l’anterior no complia els requisits de seguretat.

La nova barana metàl·lica d’entre 90 i 100 centímetres d’alçada té una extensió de 87 metres i està ancorada al muret de formigó ja existent. En aquesta intervenció també s’ha aprofitat per reconstruir l’accés de la part surt que estava malmès a causa del desprendiment d’un mur. El replà de l’escala sud s’ha reparat mitjançant neteja de vegetació, repicat del formigó i col·locació d’una nova solera. Les obres han permès millorar la seguretat i l’estètica de l’espai.

L’actuació ha tingut un cost de 12.601,36 euros i ha estat finançada parcialment per la línia d’ajuts excepcionals de la Diputació de Tarragona, que hi ha aportat 7.396,01 euros. La zona del Gorg rep visitants, sobretot, durant el període estival i és una zona transitada pels veïns de la població i per aquelles persones que visiten el Museu i Forn de Vidre del Municipi. A més a més, també s’hi celebren diverses activitats populars.