L’espluguina Íngrid Sales ha aconseguit aquest cap de setmana la tercera posició del Campionat d’Espanya de patinatge artístic amb el Grup Xou del Reus Deportiu.

L’espluguina ha participat del 9 a l’11 de març en el Campionat d’Espanya celebrat a Avilés (Astúries). Les patinadores del club reusenc amb el seu ball anomenat “Once Upon a Time” han quedat per darrere de les gironines, que han estat les campiones d’Espanya, i de l’Olot, que han quedat subcampiones.

El conjunt del Baix Camp dirigit per Laura Rodríguez i amb Xavi López com a coreògraf tenia una papereta difícil, ja que sortia entre els dos principals favorits, l’Olot i el Girona. Tot i això, les roig-i-negres han aconseguit la tercera millor puntuació i ara competiran directament al Mundial que es disputarà la ciutat francesa de Nantes el pròxim octubre. Després d’ocupar el tercer esglaó del podi, el Reus Deportiu havia d’escollir entre el Campionat Europeu o el Mundial.

L’equip de l’espluguina es va classificar per anar a Avilés després d’obtenir també la tercera posició del Campionat de Catalunya celebrat a Reus.