L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga ha començat aquest cap de setmana la temporada de competicions i en aquesta  estrena ja ha aconseguit diverses primeres posicions.

Cinc treballs de l’escola espluguina han superat ja la primera fase del concurs Anaprode que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Mollerussa. És el cas de les coreografies “I’m a lady”, “Perdidas entre aguas”, “Bangun II”, “Vete despacio que tengo prisa” i “In & Out”, les cinc han guanyat la medalla d’or de la primera fase del certamen i competiran amb la resta de finalistes de l’Espanya i de França a Tarragona del 4 al 6 de maig.  D’altra banda, el solo “3, 2, 1…” va aconseguir la segona posició, però no es classifica a la fase final.

A més a més, aquest cap de setmana l’Escola de Dansa del Casal també ha certificat el pas de 13 coreografies a la final del Concurso Internacional de Bailado do Porto després de superar la primera fase a través de la gravació de les peces en vídeo. La final del concurs internacional se celebrarà a Oporto de l’11 al 13 de maig.

La participació de les ballarines de la Conca es podran veure en directe per internet al web oficial de la competició. 

HORARIS:

Dijous:
Escenari vermell
I’m a lady: 17:14 h
3,2,1…: 18:29 h

Dissabte:
Crash (escenari vermell) a les 11:43 h
Perdidas entre aguas (escenari verd) a les 12;54 h
Bangun II (escenari verd) a les 13.09 h
In & Out (escenari vermell) a les 18.32 h

Diumenge:
Escenari verd

Wonderful: 11:52 h
My little dream: 11:56 h
Juguem?: 12:06 h
Love: 13:03 h
Hablame ahora:13:19 h
The secret: 13:25 h
I will wait: 14:08 h
Vete despacio que tengo prisa: 18:14h