Pares i mares han entrat aquest divendres a les aules de l’Escola Vedruna de l’Espluga per conèixer de primera mà quins són els projectes de l’alumnat. Per primera vegada, la jornada de portes obertes de cara a les preinscripcions ha inclòs una demostració per part dels nens i nenes d’algunes de les iniciatives escolars.

La jornada pedagògica oberta a les famílies ha començat a les 3 de la tarda i ha transcorregut per diverses aules de l’escola. D’aquesta manera, els pares i mares han tingut una aproximació a les iniciatives dels cursos d’educació primària, una proposta que la directora del centre, Teresa Roig, assegura que ha tingut bons resultats, tant per a les famílies com per a l’alumnat. La directora ha explicat a l’EFMR que amb la posada en marxa del nou projecte de l’Escola Vedruna, s’ha volgut que els pares i mares puguessin comprovar com s’està duent a terme.

ÀUDIO: La directora de l’Escola Vedruna de l’Espluga, Teresa Roig, valora l’estrena de la proposta

Els projectes que s’han pogut conèixer són “English fun using method Artigal”, “Ens movem per fer salut”, “Padrins de lectura”, “Música amb makey-makey i scratch” o el Vedruna Innova Art 360 en què els alumnes han ensenyat la visita virtual en 360 graus que han enregistrat al Celler Cooperatiu de l’Espluga. Les famílies també han pogut fer un tast d’un taller de bee-bots, de l’obra de teatre “The wolf and the seven little goats” o del modelatge d’un àlbum il·lustrat. També s’ha pogut visitar l’hort escolar i la resta d’instal·lacions del centre escolar.

ÀUDIO: Teresa Roig argumenta l’aposta d’enguany