L’Oficina Jove del Consell de la Conca de Barberà ha programat per aquesta Setmana Santa un nou curs de monitors i monitores de menjador escolar i de transport. En menys d’una setmana, ja s’ha arribat al nombre màxim de participants, que és de 20 persones inscrites.

Concretament se celebrarà del 26 al 29 de març de 10 a 14 del migdia i de 3 a 19 del vespre a Concactiva. La formació ofereix a l’alumnat les competències i funcions previstes en la llei que regula el servei escolar de menjador. El curs donarà a conèixer que és un menjador escolar, quines són les seves funcions educatives i els recursos més utilitzats en aquest àmbit, entre d’altres.

La formació va a càrrec de l’Escola de l’Esplai de Tarragona. El preu del curs és de 140 euros i fins al 21 de març les inscripcions estan obertes, per bé que totes les places possibles ja estan ocupades, des de l’Oficina Jove s’està elaborant una llista d’espera per cobrir possibles absències.