Cristina Palau, Nuri Estadella i Jordi Gil, tots tres de l’Espluga, han participat en la cursa Epic 360 Camí de Cavalls celebrada del 2 al 4 de març. La prova esportiva en la modalitat Experience està dividida en 3 etapes i el recorregut total és de 104,6 quilòmetres amb desnivell acumulat de 1.968 m.

Les dues espluguines van aconseguir la segona posició de la classificació femenina i la dissetena de la general, això en el seu debut a la cursa. L’Epic 360 es disputa per parelles i les espluguines hi competien junt amb 11 equips més. Al seu temps, Jordi Gil hi va participar per segona vegada, enguany al costat del menorquí Marc Martí, i van aconseguir la sisena posició absoluta.

Cristina Palau i Nuri Estadella han assegurat que no s’esperaven els resultats obtinguts i remarquen que han quedat encantades amb la filosofia de la cursa, ja que els dos membres de l’equip no poden separar-se més de 30 metres de distància. Tots tres, satisfets amb l’edició d’enguany, esperen repetir la participació en un futur i no tanquen la porta en fer-ho en la modalitat TrailRun de 156 quilòmetres.

ENTREVISTA a Jordi Gil, Cristina Palau i Nuri Estadella