L’Escola Vedruna de l’Espluga viurà aquest divendres una jornada de portes obertes que enguany inclourà activitats a les aules perquè els pares i mares puguin conèixer els projectes que es desenvolupen al centre escolar.

La jornada pedagògica oberta a les famílies començarà a les 3 de la tarda i transcorrerà per diverses aules de l’escola. Els pares i mares tindran una aproximació a les iniciatives dels cursos d’educació primària. A partir de les 5 de la tarda es farà una visita a les instal·lacions de l’Escola Vedruna i a les 6 de la tarda una xerrada sobre les preinscripcions.

Durant la jornada pedagògica, els pares i mares podran conèixer els projectes “English fun using method Artigal”, “Ens movem per fer salut”, “Padrins de lectura”, “Música amb makey-makey i scratch” o el Vedruna Innova Art 360. Les famílies també podran fer un tast d’un taller de bee-bots o de l’obra de teatre “The wolf and the seven little goats”.  També es visitarà l’hort escolar i es podrà veure el modelatge d’un àlbum il·lustrat.