La Conca terra d’acollida impulsa des d’aquest febrer grups de conversa per practicar idiomes. Les trobades se celebren a l’Ateneu Popular de la Conca de Barberà, l’Emplet, a Montblanc els divendres de dos quarts de 6 fins a les 7 de la tarda.

La iniciativa va començar amb una reunió informativa el 16 de feberer i, des de llavors, els grups de conversa ja s’han trobat en dues ocasions. Per ara, el col·lectiu proposa la pràctica de català, castellà, francès i àrab. La proposta pretèn, més enllà de practicar els idiomes de forma informal, ser una oportunitat per treballar per la convivència de la societat diversa que viu a la Conca de Barberà.

La Conca terra d’acollida ha exposat a l’Espluga FM Ràdio que els grups de conversa estan oberts per a persones amb qualsevol nivell de l’idioma, ja que el més important, expressen, és practicar i ensenyar la llengua, així com també enriquir-se mutuament.