Informatiu Diari marcat per la jornada commemorativa del Dia Internacional de la Dona que se celebra aquest 8 de març, enguany amb la Vaga Internacional de Dones impulsada per col·lectius feministes d’arreu del món i convocada a Catalunya pel Moviment Feminista i els sindicats majoritaris. En parlem a l’Informatiu Diari avui presentar per Júlia Moyà, d’acord amb la iniciativa de l’EFMR i l’Espluga Audiovisual per la qual aquest dijous tots els programes estaran fets per dones. Aquest dijous també destaquem que la Guàrdia Civil hauria seguit el rastre del diputat espluguí, Ferran Civit, abans del referèndum i que l’Escola Vedruna celebrarà aquest divendres una jornada de portes obertes amb activitats per a les famílies. A més a més, expliquem la iniciativa de La Conca terra d’acollida que impulsa grups de pràctica d’idiomes a l’Ateneu Popular de la Conca de Barberà, l’Empelt.