Home Notícies La Guàrdia Civil hauria seguit la pista de Ferran Civit abans del referèndum

La Guàrdia Civil hauria seguit la pista de Ferran Civit abans del referèndum

0
La Guàrdia Civil hauria seguit la pista de Ferran Civit abans del referèndum
Ferran Civit va votar al col·legi electoral de l'Espluga (Foto: Albert Grinyó)

La Guàrdia Civil hauria vigilat el diputat espluguí Ferran Civit les setmanes abans de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre junt amb altres polítics de Junts pel Sí. Segons ha avançat elMón.cat, la policia espanyola hauria seguit el rastre de Civit arran de l’operació per localitzar les urnes i les paperetes per les votacions de l’1-O.

El diari digital destaca que l’atestat policial lliurat al jutge Pablo Llarena, que instrueix la causa contra l’1-O, demostra que per tal de localitzar el material del referèndum es va seguir la pista de càrrecs de l’administració i es van punxar els telèfons de diputats i consellers.

X
X