L’Oficina de Turisme de Montblanc ha inaugurat una exposició amb les il·lustracions originals de Joan Vizcarra del conte infantil ‘Sant Jordi, la Princesa, la rosa i el drac’, escrit per David Ortín i editat per l’empresa espluguina La Musca.

Es podrà veure fins després de la Setmana Medieval a l’Espai Turisme, un racó de la nova Oficina de Turisme de Montblanc que periòdicament estrena exposicions relacionades amb Montblanc i la Conca i el seu calendari festiu. Quan es va estrenar s’hi va poder veure una exposició del Museu Comarcal. També es va fer una exposició per Terrània i una altra sobre paisatges del PNIN de Poblet. Ara, tenint en compte la proximitat amb Sant Jordi, s’ha optat per exposar els originals del conte infantil que es va presentar al gener.

ÀUDIO: Quim Queralt, cap de l’àrea de Turisme, explica la iniciativa d’exposar l’obra

El conte explica una versió diferent de la Llegenda de Sant Jordi, inspirada en l’espectacle infantil que porta el mateix nom i que Factoria Bram ha representat durant diversos anys amb molt èxit a la Setmana Medieval. Enguany, de fet, també es podrà veure els dos caps de setmana de la festa.

ÀUDIO: L’autor del llibre, David Ortín, explica la mostra

ÀUDIO: Marta Amigó, de l’editorial la Musca, valora l’acceptació del conte infantil

El llibre està escrit per David Ortín i il·lustrat per Joan Vizcarra, i és el primer de la col·lecció Merlet. Es pot comprar, també a l’Oficina de Turisme, al preu de 9,95 euros. L’exposició es pot veure en horari de l’Oficina de Turisme: de dilluns a divendres de 9 a 16h, dissabtes de 10 a 14 i de 4 a 6 i diumenges de 10 a 2, i es podrà veure fins al maig.