Marc Pallissó és el nou president de Barjaula amb una junta que compta amb Alba Bulló, vicepresidenta; Marta Mandri, secretaria; Aina Bonet, tresorera i Ivette Moriën i Aina Miracle com a vocals.

La nova junta es va constituir en l’assemblea que l’entitat va celebrar a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc el dissabte 24 de febrer. Durant la seva presentació, el nou president va mencionar que tot i ser una junta amb pocs membres és un equip amb ganes de treballar i dinamitzar l’activitat juvenil del poble i la comarca.

L’equip de govern entrant també va proposar crear la figura del “soci-col·laborador”. D’aquesta manera es vol donar més responsabilitat a alguns socis, que la junta cregui convenients, per participar de forma activa en l’organització de les diverses activitats que l’entitat realitza. Pallissó va justificar la mesura al·legant que «és molt difícil trobar a gent que es vulgui implicar tant amb una entitat fins al punt de posat-se a la junta, però necessitem socis que ens ajudin a organitzar els actes de forma voluntària i creiem que amb aquesta nova figura es poden implicar més amb l’entitat sense tenir una responsabilitat tant gran». El president entrant també va fer una valoració de l’estat de comptes que «tot i ser millor que en l’exercici anterior, l’entitat no es troba en una situació privilegiada i haurem de treballar per millorar-la».

La nova junta va presentar un esbós dels actes que es volen realitzar durant aquest any, i es que Barjaula celebrarà durant el 2018 el seu 15é aniversari. D’entre els actes previstos destaca la Nit de la Dracum Nocte, que tindrà lloc el divendres 20 d’abril. Tot i que no es van anunciar els grups que hi participaran si que es va dir que «la intenció és recuperar la festa amb què Barjuala va néixer, i tornar a celebrar una festa cuidada pels joves de Montblanc i la Conca de Barberà». Durant les pròximes setmanes l’entitat reactivarà les seves xarxes socials i anunciarà els actes i novetats previstos per aquest any.