Nou pas endavant per al camp de gespa artificial de l’Espluga. El Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga ha aprovat aquest dijous, per unanimitat, l’expedient de contractació de l’obra de millores al camp de futbol municipal del riu sec.

Les obres sortiran a concurs públic per un import de licitació de 413.157,67 € i 86.763,11, corresponents al 21 % d’IVA. També es va aprovar el plec de clàusules administratives que regiran la contractació de les obres i que ara seran publicades al taulell d’anuncis de l’ajuntament, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT).

Amb el tràmit d’aquest dijous també es dóna llum verda a la despesa de 499.920,78 euros corresponent al projecte de millores del camp de futbol aprovat en la sessió plenària de l’1 de febrer que, principalment, es basa en la col·locació de gespa artificial. Per tant, ara s’obrirà el termini de licitació pública de 26 dies perquè les empreses puguin presentar-se al concurs públic. L’anunci del projecte es publicarà al BOPT, al DOGC i en el Perfil del contractant.

Les obres tenen un termini d’execució de dos mesos i mig. El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, ha assegurat que les obres començaran entre el maig i el juny amb l’objectiu que els equips puguin començar la temporada vinent estrenant el nou terreny de joc. Josep M. Vidal, regidor de Som Espluga, va remarcar el termini d’execució per exigir que es compleixi, recordant que el nou pavelló municipal ja fa 2 mesos fora de termini.

ÀUDIO: Joan Amigó exposa els terminis de l’obra

ÀUDIO: Josep M. Vidal espera que es compleixin els terminis d’execució de l’obra

El camp de gespa artificial, un impuls per al futbol espluguí

Els principals usuaris de l’equipament esportiu, la Unió Esportiva l’Espluga, celebren que el projecte del camp de gespa artificial segueixi avançant i consideren que pot ser beneficiós per a l’entitat. El president del club, Jordi Bota, ha explicat que l’actual terreny de joc dóna molts problemes quan plou i que també els impedeix ser més competitius.

Bota considera que quan el municipi estreni les instal·lacions podrà fer un salt qualitatiu i recuperar els jugadors que han buscat altres clubs per jugar en millors condicions. Pel que fa a l’equip femení, el president de l’UEE no tanca les portes a donar el pas al futbol 11, però assegura que és un pas molt complicat, tant econòmicament com a nivell de disponibilitat de les jugadores.

ÀUDIO: Jordi Bota explica com pot afectar el camp de gespa a la salut del futbol espluguí

1 COMENTARI

  1. Saben lo que es la vergonya, amb sembla que no la moqueta els i puja ..
    Un poble que no te ambulancia, i que tanca el cap,lo primordial es la gespa del voral del riu..
    Amb la que esta caien i la gent que o passa fatal.
    Enhorabona, molt intel.ligents tots.
    Ispanis shwou

Comments are closed.