L’Espluga ha celebrat aquest diumenge l’Enduro del Francolí donant el tret de sortida del Campionat de Catalunya amb la participació de gairebé 170 pilots de 10 categories diferents.

Malgrat que el terreny va ser més sec del que es preveia, els esportistes han puntuat amb bona nota el traçat de la prova esportiva, enguany amb l’especial del Motopark Francolí més tècnica i ràpida. La jornada es va celebrar amb normalitat, només amb un incident lleu a causa de la topada d’un pilot amb una aficionada.

L’Enduro va tenir un recorregut d’uns 63 quilòmetres per volta que incloïa dues especials cronometrades al camí de la Cometa i al Motopark Francolí i, un any més, la plaça Montserrat Canals ha estat el centre neuràlgic de la prova. Un dels canvis que els participants han celebrat és que entre volta i volta tenien un marge de temps més ampli.

REPORTATGE: L’Enduro del Francolí inicia la competició catalana

Des de l’organització, el president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, assegura que el fet de començar la temporada de motor des de l’Espluga ha estat positiu i intentaran repetir-ho. Al seu temps, la regidora d’Esports de l’Espluga, Erika Soriano, va destacar l’ambient sa i festiu de la prova i el seu impacte a la vila, econòmic i de promoció turística.

Classificacions de l’Enduro del Francolí

Crònica de Tac12

 

GALERIA D’IMATGES