Montblanc acollirà, el proper divendres 16 de març, el Sopar Groc solidari amb els presos polítics. Es tracta d’un sopar organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana que s’està celebrant arreu del país. El sopar té un preu de 30 euros i els beneficis es destinen íntegrament a la Caixa de Solidaritat i a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Aquest sopar comptarà amb la presència de reconegudes persones del món independentista com Agustí Alcoberro, vicepresident de l’ANC; Josep Rull, conseller de la Generalitat de Catalunya; Eusebi Campdepadrós, membre de la Mesa al Parlament i diputat de Junts per Cataluna; Ferran Civit, diputat al Parlament per ERC i membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils i Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn i membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Les inscripcions per assistir al sopar es poden fer a la Perfumeria Vives. La data límit d’inscripció és el dilluns 12 de març i existeix la possibilitat d’una fila 0 per aquelles persones que no hi puguin assistir presencialment, però desitgin col·laborar amb la causa. El 16 de març serà precisament quan es compliran 5 mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.