Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc van detenir el dia 23 de febrer quatre homes, d’entre 19 i 30 anys, de nacionalitat marroquina, tots quatre veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Al voltant de les 2 del migdia, un testimoni va alertar els mossos perquè tres individus havien entrat a robar en una casa del carrer de les Masies. Amb les dades facilitades, una patrulla va fer recerca per l’interior del municipi amb resultat negatiu. Els agents van continuar la recerca i, quan circulava per la carretera C-14, va veure el vehicle sospitós.

Els agents van donar ordres clares al conductor per aturar el vehicle i van observar com el copilot va llençar per la finestra una bossa de mà. Un cop aturat el vehicle, els agents van recuperar la bossa i van escorcollar els quatre homes i el vehicle. A la bossa que el copilot havia llençat hi havia diverses videoconsoles. A l’interior del vehicle, els mossos van localitzar una altra bossa de mà en la qual hi havia joies, ulleres i altres objectes de bijuteria i, en una de les portes del vehicle, van trobar-hi dos tornavisos, una navalla i una carraca.

Paral·lelament, una altra patrulla es va dirigir a la casa on s’havia produït el robatori i va comprovar que els lladres havien accedit pel balcó del primer pis i havien trencat el vidre. Segons el propietari, haurien sostret joies i objectes valorats en 6.000 euros.

Els agents van detenir els quatre individus pel robatori amb força a Vilaverd i van portar els objectes intervinguts a comissaria. Posteriorment, els mossos van lliurar els objectes recuperats al seu legítim propietari.

Els quatre detinguts, que acumulen nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, l’endemà van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Valls i van quedar en llibertat amb càrrecs.