Intèrprets: Cristina Bosch, Gerard Bosch i Montse Plana

Descarrega’l

Informatiu cap de setmana on parlem del següent: La Conca de Barberà és la comarca del Camp de Tarragona amb l’habitatge de nova construcció més barat; Un veí de Montblanc de 35 anys, va morir aquest passat diumenge en un accident de trànsit que va patir amb la motocicleta que conduïa a la carretera C-37; Montblanc ha estrenat aquesta setmana el primer parc d’esbarjo per a gossos; detenció d’un veí de Motnblanc com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i de tres homes de nacionalitats espanyola i marroquina com a presumptes autors d’un robatori amb força; La Conca commemorarà el Dia Mundial de la Dona amb activitats i el recull de microrelats; acte de Figània realitzat per l’Ateneu Empelt; L’espluguí Xavier Lozano repetirà com a Jesús a la Passió de Cervera; Escola Comarcal de Cuidadors/es