Els Mossos d’Esquadra van detenir el 14 de febrer un home de 18 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí de Montblanc, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A plena llum del dia, una patrulla de paisà va veure dues persones mig amagades en un descampat pròxim a l’avinguda general Prim de Montblanc. Els agents s’hi van aproximar, evitant ser detectats, i van comprovar com les dues persones estaven fent un intercanvi.
La patrulla va identificar les dues persones i, en l’escorcoll, van localitzar diverses peces d’haixix i diners fraccionats. Els agents van detenir l’home que, després de declarar a la comissaria, va quedar en llibertat amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls que instruirà el cas.