Descarrega l’àudio | Descarrega el text

En el “Story Time” d’avui tenim l’historia de Pinotxo. Gepetto un vell fuster, desitjava que la seva última creació, “Pinotxo”, una bonica marioneta de fusta, pogués convertir-se en un nen de debò. La fada Blava li va concedir el desig, no sense abans advertir a Pinotxo que per ser un nen de debò, hauria de demostrar que era generós, obedient i sincer. Pep Consciències li ajudaria en aquesta labor, ell seria la seva consciència. Els dies següents, en comptes d’anar al col·legi, Pinotxo es veurà embolicat en una sèrie de males aventures plenes de desobediències i mentides, sofrint el càstig de veure créixer el seu nas de fusta cada vegada que menteix. Però en el fons Pinotxo té un bon cor i gràcies a Pep Consciències s’adonarà de tots els seus errors. Per fi Gepetto aconsegueix el seu anhelat desig, que Pinotxo es converteixi en nen i Pinotxo no torna a ser desobedient ni a portar-se malament, ni a dir mentides.