L’actor i periodista espluguí, Xavier Lozano, interpretarà Jesús a la Passió de Cervera, la més antiga d’Europa que es representa des del segle XV. L’any passat, Lozano debutava a l’espectacle per encarnar el mateix personatge que, fins llavors, no havia estat interpretat per un actor no cerverí.

Enguany, l’espluguí participarà en les representacions del 18 de març a les 10 del matí, del 24 de març a les 4 de la tarda i del 8 d’abril a les 10 del matí. Com en els darrers 19 anys, en la resta d’entregues, Jesús serà interpretat pel cerverí Xavier Juan.

Els espluguins podran participar en la Passió de Cervera

D’altra banda, com a novetat, els espluguins tindran l’oportunitat de participar com a figurants a la Passió de Cervera. Per fer-ho hauran d’omplir un formulari d’inscripció. De fet, l’any passat l’espectacle va oferir l’oportunitat als veïns dels municipis de l’entorn perquè poguessin viure des de dins un espectacle d’aquestes dimensions. La Passió de Cervera va ser declarada d’Interès Públic des del 1969 i es desenvolupa en un escenari amb 40 metres de boca (el més gran d’Espanya i el tercer d’Europa) i la participació de més de 300 persones.