Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc van detenir aquest diumenge tres homes, de 20, 24 i 33 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Tarragona i Navalcarnero (Madrid), com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Una patrulla de la policia catalana, que estava fent prevenció de matinada per la localitat de Vilaverd, va observar com el conductor d’un vehicle va fer una forta accelerada en adonar-se de la presència dels agents. Arran d’aquesta reacció, els mossos van aturar-lo i van percebre una forta olor a gasoil. Per aquest motiu, els agents, amb el suport d’una segona patrulla, van identificar els tres individus i van escorcollar-los a ells i al cotxe.

Al maleter del turisme hi havia dos bidons plens de gasoil i també s’hi va trobar una navalla que també desprenia molta a olor a gasoil. A banda d’això, amagada al seient del darrere del cotxe van localitzar una pistola de boles de plàstic. En una casa situada a uns 200 metres d’on havien interceptat el vehicle, els agents van localitzar un tractor que va resultar ser d’on s’havia sostret el gasoil.

Finalment, els Mossos d’Esquadra van detenir els tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. A més a més, els agents van poder recuperar el gasoil sostret i el van retornar al seu propietari.  Per sostreure el gasoil, els lladres haurien saltat una tanca d’uns 2 metres d’alçada.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb el compromís de presentar-se quan siguin requerits davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls que instrueix el cas.