L’acció coincideix amb l’arribada de la televisió local a l’Espluga i l’aposta per consolidar la nova agenda comarcal

L’Espluga Audiovisual ha convocat per aquest divendres 23 de febrer a les 22h a l’Antic Institut de l’Espluga de Francolí, on hi ha les aules de formació d’adults, una sessió formativa dirigida a entitats, empreses i grups polítics de l’Espluga de Francolí, sobre comunicació local. D’aquesta manera, l’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local vol apropar als col·lectius socials, polítics i econòmics del municipi les principals eines per la difusió de les seves activitats, aprofitant els recents canvis del panorama comunicatiu a la població.

Les inscripcions es poden fer omplint el formulari de l’Espluga Audiovisual

L’objectiu de la sessió, que és gratuïta i té un límit de 50 assistents, serà difondre l’ús de plataformes comunicatives com la mateixa emissora municipal de ràdio, l’Espluga FM Ràdio, que des de la seva reobertura ara fa un any, ha recuperat a través de l’Espluga Audiovisual el servei de l’Agenda de l’Espluga de Francolí i la Conca de Barberà, que ja existia en l’anterior etapa i que a més de difondre tota l’activitat pública de la comarca, pretén també evitar el solapament d’actes.

Sessió formativa de l'Espluga Audiovisual a l'Espluga FM Ràdio. (Foto: Josep Morató)
Sessió formativa de l’Espluga Audiovisual a l’Espluga FM Ràdio. (Foto: Josep Morató)

L’arribada de la televisió

Aquests dies l’Espluga de Francolí viu un dels canvis comunicatius més importants dels últims temps, amb l’ingrés del municipi al Consorci Públic de la TDT del Camp de Tarragona, fet que implica l’arribada de la televisió local a l’Espluga a través de TAC12, la televisió de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès. Per tal d’aprofitar al màxim aquesta eina, l’Espluga Audiovisual també explicarà als assistents quines són les seves possibilitats i com han de comunicar, perquè i a través de quins canals, les seves activitats.

Una de les finalitats d’aquesta sessió formativa és que les entitats, empreses i grups polítics espluguins tinguin la capacitat de comunicar tota la seva activitat pública, influir en la difusió de la mateixa i fer-la visible al màxim de mitjans de comunicació del territori i la resta de Catalunya.

Control de realització de TAC12. (Foto: Xavier Lozano)
Control de realització de TAC12. (Foto: Xavier Lozano)