Un veí de Montblanc de 35 anys, F. S. E., ha mort aquest diumenge en un accident de trànsit que ha patit amb la motocicleta que conduïa a la carretera C-37, que uneix Alcover i l’autovia A-27. Els fets han passat al punt quilòmetres 2 d’aquesta carretera, a tres quarts de 6 de la tarda d’aquest diumenge 18 de febrer. Per causes que encara s’estan investigant, la moto ha xocat amb un turisme que portava dos ocupants. En aquest cas han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l’hospital Pius de Valls, segons informa el Servei Català de Trànsit.
Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la C-37 s’ha tallat a Alcover en ambdós sentits de la marxa i s’ha pogut reobrir a les 8 del vespre.
El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.