El cicle de cantautors del territori, Al Caliu, viurà enguany la seva sisena edició amb concerts a l’Espluga de Francolí, Valls, Montblanc i la Riba.

Les propostes musicals arrancaran aquest diumenge 25 de febrer a l’Espluga amb les dues primeres actuacions a càrrec de la cantautora rural Susannes i amb el folk rock de la formació local Tòlia i les guineus. Els concerts se celebraran a dos quarts de 7 del vespre al Teatre Folch i Torres del Casalet.

El cicle, autogestionat pels músics que hi actuen, enguany suma dues noves incorporacions i potenciarà la seva presència a les xarxes socials. Tot i això, la proposta perd la plaça a Tarragona, un escenari que per al col·lectiu de músics era important per aconseguir una major projecció.

Mel i Mató, Elena Volpini i Dani Albero pujaran a l’escenari del Teatre Principal de Valls el diumenge 4 de març a les 6 de la tarda. Volpini repetirà el 10 de març al costat de Susannes i Alvariable per apropar la seva música a Montblanc a les 8 del vespre al Centre Cultural Sant Jordi. La sisena edició del cicle acabarà amb les actuacions de Susannes, Dani Albero i Mel i Mató a la plaça de Cal Torres de la Riba.

Consulta la programació del cicle