Albert Grinyó i Gerard Bosch

Informatiu cap de setmana on parlem del següent: El Consell d’Administració del Consorci de la Televisió Pública del Camp de Tarragona TACOALT ha aprovat aquest dimarts la incorporació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí al projecte del canal de televisió TAC12; L’Ajuntament de Montblanc estrenarà, aquest proper dissabte 17 de febrer, una nova zona d’esbarjo per a gossos; Periodistes, bloguers i professionals del sector del vi de la #winelover community han visitat la Conca de Barberà aquest dijous; El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí ha presentat aquest divendres “Dust Bowl, quan la natura es rebel·la”, una exposició que recull l’episodi de crisi ecològica i humanitària dels anys 30 als Estats Units d’Amèrica per apel·lar al visitant sobre la seva relació vers el planeta; La comparsa Entre amics i parents, per segon any consecutiues es va imposar als premis de la desfilada de disfresses del pavelló del Casal de l’Espluga i a Montblanc, el primer premi en la categoria comparses se’l va endur Firània i en la categoria de carroses, Embragània 155 van ser els primers classificats. En cultura, l’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer aquesta setmana tres nous grups que conformaran el cartell de la 23a edició de la festa que se celebrarà a Montblanc del 19 al 21 de juliol.