La regidoria de joventut de l’Ajuntament de l’Espluga i l’Associació Juvenil Auvënguen han convocat per aquest dissabte 17 de febrer una trobada amb els joves per conèixer els seus interessos i propostes.
El fòrum de joventut se celebrarà aquest 17 de febrer a les 11 del matí al local d’Auvënguen i pretén conèixer la situació actual dels joves al municipi i les polítiques que els afecten. En aquesta trobada, els nois i noies tindran l’oportunitat d’aportar propostes i exposar quines són les necessitats actuals. A partir d’aquí, els dos agents implicats hauran de desenvolupar accions precises per assolir els objectius que es fixin.
L’any passat hi va participar una trentena de joves i, entre les demandes més destacades, van proposar actualitzar els canals de difussió de la regidoria i Auvënguen per establir vies de comunicació més eficients amb els joves. També es va demanar la instal·lació d’un sistema de calefacció al local de l’associació juvenil i adequar-ne els serveis, tot plegat per poder-hi desenvolupar activitats periòdiques.