L’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer aquesta setmana tres nous grups que conformaran el cartell de la 23a edició de la festa que se celebrarà a Montblanc del 19 al 21 de juliol. Ebri Knigh, Tremenda Jauría i Setrill se sumen als ja anunciats Buhos, VadeBo i SenseSal.

Ebri Knight presentarà a Montblanc l’àlbum Guerrilla, el nou treball que ha sortit a la llum aquest febrer. També s’ha confirmat l’actuació de la banda madrilenya Tremenda Juría amb els ritmes més tropicals de l’electrocumbia i del reggaeton amb un clar contingut social i polític en les lletres. Finalment, el darrer nom que s’ha publicat aquesta setmana és Setrill, la formació guanyadora del Música Jove 2017, que encetarà la programació musical de l’escenari independència.

Durant els propers dies s’obriran les inscripcions als concursos territorials Música Jove que se celebraran el 19 de maig al Maresme (Alça’t), el 2 de juny al Baix Llobregat (SonaBaix), el 16 de juny a les Terres de l’Ebre (a Xalar!), el 22 de juny a Barcelona (BarnaSo), el 29 de juny al Penedès-Anoia (Pàmpol Roig) i a les Comarques Gironines (Destaca’t) i al juny però encara amb dia per confirmar al Vallès Occidental (Impuls Jove).