Dos equips del Club Tennis Taula de l’Espluga de Francolí han aconseguit la primera posició de la lliga i es fan el bitllet per disputar la promoció d’ascens a la segona divisió territorial.

En la temporada de debut d’Els Carquinyolis, el primer i el segon equip del club han tancat la competició regular al capdamunt de la classificació dels respectius grups de la tercera divisió provincial. El primer equip espluguí ha tancat la lliga amb tots els partits guanyats, ha sumat 72 punts i només n’ha perdut 13. Els registres d’Els Carquinyolis B són similars, ja que només ha perdut un partit en tota la temporada i ha guanyat 58 punts, amb només 15 perduts.

El següent tràmit dels dos primers equips del CTT l’Espluga passa per les fases de promoció d’ascens a la segona divisió territorial que es disputarà durant aquest febrer i el març i hauran de superar una eliminatòria a dos partits per fer-se amb una plaça a la nova categoria.

D’altra banda, el tercer equip del nou club de la Conca de Barberà s’ha situat en l’última posició de la lliga sense cap partit guanyat, amb un total de 13 punts guanyats i 72 perduts. L’equip ja ha finalitzat la temporada i el club valora positivament la seva participació en la lliga, ja que es consolida com un grup de formació. De fet, també durant aquesta temporada, el club ha posat en marxa la formació de joves de les escoles de la comarca perquè s’iniciïn en el tennis taula i puguin ser el relleu dels actuals jugadors.

ÀUDIO: Sorin Anca, jugador i representant del club, valora la temporada