Comencem la setmana després d’un cap de setmana de Carnaval a l’Espluga de Francolí i a Montblanc. En primer lloc, expliquem que  la comparsa “Entre amics i parents” es va imposar als premis de la desfilada de disfresses del Pavelló del Casal de l’Espluga amb els vestits de pirates i els vaixells i es va endur els 800 euros del primer premi. També destaquem el fenomen viral del carnaval montblanquí, la desfilada de “la legió espanyola” ha tingut molt ressò a les xarxes socials, ja que un dels vídeos ha superat les 290.000 reproduccions i alguns mitjans de comunicació també n’han publicat una notícia. Finalment, expliquem que el Pavelló del Casal de l’Espluga es va omplir d’infants ahir diumenge amb motiu del Carnaval de la Canalla i, d’altra banda, que es va incendiar un contenidor al municipi a causa de l’evocament de cendres mal apagades.