L’Informatiu Cap de Setmana també es podrà escoltar per Ràdio Montblanc

Intèrprets: Albert Grinyó, Anna Garcia i Gerard Bosch. 

Descarrega’l

Informatiu cap de setmana on comencem parlant dels actes de Carnaval a Montblanc i l’Espluga. També s’informa de que el ple de l’Ajuntament de Montblanc d’aquest dimecres va aprovar una despesa per als propers tres anys per la compra d’immobles i parcel·les al voltant del Pont Vell i de que la Ruta del Cister ha estrenat aquest febrer una marca gràfica renovada amb el restyling del logotip i del símbol. Es parla també de que la companyia de telecomunicacions MÁSMOVIL desplegarà la xarxa de fibra òptica a l’Espluga en els propers mesos i de que la construcció del nou pavelló de l’Espluga viu els seus últims dies. Finalment, les obres s’han allargat més del previst per una sèrie de problemes amb els subministraments.