Solivella viurà aquest diumenge 11 de febrer la primera edició del canicròs en honor a Sant Antoni. Es tracta d’una caminada d’una hora de durada per l’entorn del municipi i s’hi podrà participar amb gos o sense.

L’activitat l’organitza l’Associació 101 SOS Gossos i el Cargol Solivellenc amb l’objectiu de dinamitzar el municipi amb una proposta saludable i, alhora, aprofitar per fomentar les bones conductes d’aquelles persones que tenen una mascota. Rosa Maria Salvadó, representant de SOS Gossos, ha explicat a l’EFMR que també es vol recuperar la festivitat al voltant de Sant Antoni. Una de les altres causes de la proposta és conscienciar la Conca de Barberà de què les gosseres no són suficients, que hi ha molts gossos abandonats i s’han de cuidar, exposa la representant de l’associació.

El Canicròs començarà al camp de futbol municipal a dos quarts de 9 del matí amb les inscripcions. A les 10 arrancarà la caminada que acabarà a la plaça Major on el mossèn del municipi beneirà les mascotes. La iniciativa acabarà a la Sala de la Societat amb un piscolabis per als participants. Les inscripcions tenen un preu de 5 euros.

ENTREVISTA a Rosa Maria Salvadó, representant de l’Associació 101 SOS Gossos: