La 36a Reina Carnestoltes ha visitat aquest divendres els centres escolars de l’Espluga per participar en les festes de Carnaval dels alumnes.

En primer lloc, ha acompanyat els nensni nenes de la Llar d’Infants Municipal, a dos quarts d’11 del matí, en una festa del carnaval que portava per títol “Aprenem a volar”. Tot seguit, la Reina Carnestoltes ha estat rebuda a l’Escola Vedruna i s’ha sumat a la rua del centre per la urbanització del Casal.

Durant el matí la Reina també ha visitat l’Institut Joan Amigó on els nois i noies, prop del 90% de l’alumnat, han participat al concurs de disfresses. Els alumnes de tercer d’ESO ha estat el guanyador de la desfilada que ha comptat amb diverses de tot tipus i coreografies en grup. De fet, tots els participants han estat reconeguts pels seus balls.

L’última visita ha estat a l’Escola Martí Poch on la Carnestoltes ha arribat al voltant de dos quarts de 4 de la tarda per participar en el carnaval de l’Escola sota el lema “implica’t”. Per bé que la 36a Carnestoltes ha pogut conèixer desenes de nois i noies, encara no ha trobat el ratolí. La Carnestoltes acabara la jornada d’aquest divendres compartint una estona amb els més grans de la vila a la Llar de Jubilats i presenciant “el Txupinazo” de la comparsa Euskal Runa.

GALERIA D’IMATGES