La 36a Reina Carnestoltes del Carnaval de l’Espluga ha arribat a la vila aquesta tarda acompanyada de la seva comitiva i la batucada dels Diables Kids.

Sa Majestat, en forma de ratolí femella, ha vingut a l’Espluga a la recerca del personatge que dóna nom a la revista satírica del carnaval local, el ratolí. De fet, en declaracions a l’EFMR, la Reina ha demanat ajuda als oients per tal de localitzar-lo.

La 36a Reina Carnestoltes ha passejat pels carrers del municipi, tot saludant els veïns de la vila i visitant alguns comerços. La comitiva també ha entrat l’Ajuntament de l’Espluga, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i els estudis de l’Espluga FM Ràdio.

ÀUDIO: Declaracions de la 36a Reina Carnestoltes de l’Espluga

La protagonista del Carnaval espluguí ha donat el tret de sortida de l’edició d’enguany i aquest divendres visitarà els centres escolars. En primer lloc, participarà en el carnaval de la Llar d’Infants Municipal, a dos quarts d’11 del matí. Tot seguit la Reina Carnestoltes serà rebuda a l’Escola Vedruna i se sumarà a la rua del centre. El matí acabarà a l’Institut Joan Amigó on la Carnestoltes arribarà a dos quarts d’1 del migdia. La darrera visita de la jornada serà a dos quarts de 4 de la tarda a l’Escola Martí Poch.

També aquest divendres la comparsa Euskal Runa celebrarà el “Txupinazo” d’inici de la Setmana Gran Espluguina, serà a dos quarts de 8 del vespre a la plaça de la Vila.