Aquest dimarts hem destacat que l’operadora MÁSMÓVIL desplegarà la fibra òptica a l’Espluga de Francolí en els propers mesos i es preveu que puguin activar el servei a principis d’aquest estiu. D’altra banda, també expliquem que els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 1 de febrer un veí de Vilaverd pel furt de mobiliari urbà. Quan van recuperar les fustes sostretes van descobrir que al magatzem annex hi havia una plantació de marihuana i en van detenir la parella propietària per un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.  També hem conegut que la Ruta del Cister ha estrenat una marca gràfica renovada i que ha creat un talonari de propostes culturals, tot plegat sota la iniciativa de l’Any del Turisme Cultural. Finalment, expliquem que a l’Espluga des de dissabte s’han registrat més de 70 litres per metre quadrat i que les cotes més altes de les Muntanyes de Prades van rebre ahir la precipitació en forma de neu.