L’Espluga FM Ràdio ha començat l’any sent el mitjà de comunicació de la Conca de Barberà de referència a la comarca mitjançant les xarxes socials. L’emissora municipal de l’Espluga ha estat líder a Facebook durant tots els dies de gener sent el mitjà amb més interaccions per part dels usuaris.

L’EFMR és líder comarcal en engagementun concepte que inclou les interaccions i relacions dels usuaris amb la pàgina. Això significa que els seguidors de l’EFMR són els més fidels consultant els continguts digitals, compartint-los, comentant-los o bé reaccionant amb un “m’agrada”. Amb els valors d’aquest gener, l’EFMR consolida la tendència que ja havia marcat durant el darrer semestre del 2017 i es postula com un mitjà clarament transmèdiaque inclou ràdio en directe per FM i per internet, ràdio a la carta, actualitat al web, l’agenda cultural de la comarcal, audiovisuals i presència a Facebook, Twitter i Instagram.

Facebook, vehicle de difusió per a l’EFMR

Les estadístiques de Facebook confirmen l’alta penetració del mitjà de comunicació a la comarca i la confiança dels usuaris, ja que és el mitjà amb més interaccions malgrat no liderar la classificació de les pàgines amb més seguidors. Tot i això, l’abast setmanal de les publicacions supera les 6.000 persones. Les publicacions a Facebook per a l’EFMR són un trampolí perquè els usuaris accedeixin al web i, de fet, al llarg del gener esplugafmradio.cat ha rebut uns 5.200 usuaris únics. 

El nombre de seguidors a les xarxes socials de l’EFMR també ha crescut al llarg d’aquest any de represa de l’activitat, després de gairebé dos anys d’aturada. A Instagram l’emissora ja ha superat els 500 seguidors, a Facebook els 1.800 i a Twitter els 1.000.

L’EFMR és un projecte creixent i dinàmic que implica més d’una cinquantena de col·laboradors associats a l’Espluga Audiovisual. El mitjà de comunicació ofereix a través de la seva emissió continuada i a la carta 25 propostes radiofòniques, així com la cobertura informativa a la ràdio i al web. Un dels altres serveis de l’emissora és l’agenda comarcal amb tots els actes que se celebren a la Conca de Barberà i que es poden consultar a esplugafmradio.cat. Amb la presència digital consolidada, l’EFMR prepara ara l’aposta audiovisual i televisiva amb l’entrada de l’Espluga al consorci de TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona.